Şerife Bacı Anaokulu
GAZİOSMANPAŞA MAH. 143.SOKAK SK. ŞERIFE BACI ANAOKULU NO 29 CANİK / SAMSUN

VİZYON

Şerife Bacı Anaokulu’nun vizyonu;çocukların gelişim düzeyleri,ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslar arası düzeyd3e bilinen hizmet bölgesinde tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Şerife Bacı Anaokulunda öğrenciler bilgiyi ezbere dayılı olarak değil araştırarak sorgulayarak yaparak ve yaşarak edinirler.Çocuklar; Atatürk ilke ve devrimleri ışığında öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize duyarlı ulusal ve evrensel değerleri birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan değişim ve gelişime açık Türkçenin özgün sesini duyabilen bireyler olmak için eğitim alırlar.Şerife Bacı anaokulu okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

İkili Öğretim

Sabah Grubu: 08:00 - 13:00 Öğle Grubu: 13:00 - 18:00